Jag högg Lovisa i fingret. Nu är hon sad..:(

Lan med Lolo och Emelie!♥

Väldigt fin bild osv, där jag var väldigt berädd.. HAHA!=D


Ånger

ÅH! ÅÅÅÅH!!! ÅÅÅÅÅÅÅHH!!!!!!

Inte fan blev det några skor igår och jag ångrar som sate att jag inte köpte någon av dessa förbannade jävla snyggingar!:


Röda och lila fejk Converse för 199kr! Budget men så jävla snygga!

Anledningen till att ingen av dem följde med mig hem är för att jag helst skulle vilja ha låga skor.. i sommar iaf. MEN FAN VAD JAG ÅNGRAR ATT JAG INTE TOG DEM!

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för mitt hemska språk..

Hallihallå!

I morgon blir det att stiga upp före kl. 6, gå in till stan halv 7 och ta en buss till Happaranda.. Jag och mamma ska på IKEA och jag ska dessutom springa förbi skopunkten och bli av med mina pengar!♥

Finns som vanligt på sms!


Storklinta

Nåra pics från Storklinta serverat!

Vädret var ju helt wunderbart!♥


Entschuldigung

Facebook har stulit en stor del av mitt liv. Det är ju pinsamt hur många timmar per dag som jag är inne där! Ni som ännu inte är medlemmar, BRA! Låt inte denna underbara sida få tag i er. Fly nu, innan det är för sent! Bli inte medlem..!

Haha.. hursomhelst:
Imorron så åker jag, Lina, Robert, Pontus och mamma till Storklinta! Det har blivit en liten tradition i min familj! Jag tar med mig min digitalkamera dit, så var beredda på några småsöta kort!
Det är dessutom fritt fram att ta fram mobilen och smsa med mig! -0722104008

Peace and love!♥

Planet Earth turns slowly.

Jag mår ganska bra just nu. Livet känns härligt♥

Glad bild!♥

En friluftsdag..

..kan vara riktigt, riktigt rolig!

Även om vädret inte var så smickrande (vind+snö) så hade jag himla kul i Erikslidsbacken med Lolo, Emelie, Hanna, Maja, Agnes, Robert, Isak, Simon A och Filip! Mycket skratt blev det!♥

RSS 2.0