Mio min Mio

Idag hade vi ett hyfsat långt hål, så jag och emma for till Mio och hade lite små roligt!
(Ang. mitt hår, så gjorde Tea det igår, men eftersom jag försov mig imorse så fick jag se ut så idag också!)





När vi hade varit på Mio och relaxat så skulle vi alltså sticka ett hål i fingret för att kolla vilken blodgrupp vi hör till! Jag fick lite damp när jag väl hade fått min såndär nål-grej och en droppe av Anti A-blod- och B-blod. Men jag var modig! Catarina fick ta på mig, sen blödde jag som en gris! (HAHA, detdär lät inge bra )= ) Men Catarina fick iaf sticka mig i fingret och det gjorde inte alls ont. Allvarligt talat så kännde jag det inte ens! x)
Jag är en nolla och har alltså 0-blod!

Pussis!
Emma, jag VET att du älskar mig.

Kul

Jag måste ut och fota. Jag MÅSTE ut och fota.
Jag måste på stan. Jag SKA på stan.
Jag måste göra läxa. Jag vill INTE göra läxa.
Jag har tråkigt...

Godnatt<3

Jag saknar det!

Minns ni?
Klassresan med 6c, till Camp Caribo!
Det var jättekul och jag saknar det.
+ att jag fyllde 13år andra dan..!(A)


Klicka för större!

Dålig kvalla, men iaf!


GRATTIS EMA!

Ema fyller fjortis idag, GRATTIS!


Haha, ont i magen!

Det var jättekul på skolan idag, hade jättekul på engelskan, dubbel timmen i bild var också rätt kul och SOn var också bäst!;D
På hålen så spelade jag iaf pingis, först med Ebba, Filip, Robert, John och Lukas. Jag sög dom första 3 gångerna, men sen hände någonting så jag hamnade i final 2 gånger och vann 1 gång!=D
Andra gången jag spelade så var det med Nika, LINUS och Viktor (Emma satt på bron och smsade med Khim). Då sög jag igen, men shit så kul det var! Jag har typ träningsverk i magen (om man nu kan ha det... (A)) för att jag skrattade så mycket! ;D

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske skulle ner på söder eller något, tårtbakartävling! ;) Annars så blir det att sitta hemma och se idol!
PUSS


PUSS

FATTA ATT JAG FICK MVG PÅ ORIENTERINGSPROVET! Haha, jag är typ über glad!

PUSS, PUSS, PUSS<3


VILL HA!!

Gina tricot:


H&M:


Scorett:


Din sko:

Bilder

Några pics bara!






Just nu sitter jag och lyssnar på Taylor Swift, hon är bra.
Puss!<3

MVG, MVG, MVG?

JAG ÄR SÅ SJUKT GLAD.
Orienteringsprov idag, jag fick världens lättaste karta!<3 Det gick hur bra som helst, hittade 6st kontroller, som man skulle. Fast vet jag inte om jag hade alla rätt, men om jag har alla rätt, så får jag MVG!=D LYCKLIG!
2 rätt= G, 4 rätt= VG, 6 rätt= MVG.

HOPPAS, HOPPAS, HOPPAS!<3

BILDER?! :O








Här ovan ser ni vad jag och Emma gjorde igår! Vi pluggade till provet som vi hade idag (vilket jag tyckte gick jättebra!), sen var vi ut och tog lite kort!
Emma är fin!

Puss på er alla!

Glest

Det har blivit riktigt glest med inlägg nu för tiden. Inga bilder heller. Ska försöka ändra på det, men jag har som ingen blogg-lust just nu..!

Nej, men nu ska jag ringa Emma och berätta för henne att hon är en bög. Fast jag älskar henne iaf.
Puss.

09.09.09 09:09

Haha, jag är cool!(A)

Asså okej, fjällen kunde ha blivit bra, om det inte hade regnat hela tiden! Men eftersom att det gjorde det blev allting blött och det blev kallt. DÅ var det ett rent helvete. Dessutom när vi skulle gå ner till Kursgården gick jag, Elin och Ida vilse. Då ringde vi till en lärare Olov, han sa att vi var tvungna att gå upp och leta efter en skylt som pekade mot Statoil. Men då hade typ någon jävel tagit bort den så vi chansade och gick en annan väg. Då kom vi ner till något som skulle bli hus, där satt det 2 personer, en kille och en tjej, så JAG (haha, fegisar (A)) frågade om vägen. Med deras hjälp kom vi fram till Kursgården. Men vi kom ändå inte sist, Lolo och Emma hade också gått vilse..! (A) Därför vill jag inte dit igen!

Ja, jag är hemma idag också!;)
Peace and Love!
Maria

Hemma bäst.

Jag ska aldrig mer till fjällen. Åtmistonde inte på väääldigt länge! Men det var mysigt på Kursgården då jag, Maja och Emma delade rum!=D
Seriöst så har jag ingenting att skriva, inte just nu iaf. Jag är hemma med feber och vill bara sova!

Kanske lägger in ett lite seriösare inlägg senare, vi får se om jag orkar!
Kram!<3


RSS 2.0