Söt som socker

I fredags sov emelie och lolo hos mig. Vi såg brokeback mountain, men klockan elva somnade emelie.. Haha! :] Jag och lolo somnade kanske vid 2 efter att ha pratat i en timma. På lördan for vi in till stan och köpte några "viktiga grejer" och reserverade platser till Valentine's day. Asbra var den! Värd varenda krona!♥

Idag har jag då varit med lina och vi har väl inte gjort så mycket, men nu ikväll så har jag varit och ätit surströmming i byastugan med henne, isak och robert. Kul var det och det blev mycket skratt! ;)

Imorron är det skola och det känns väl sämst, men vi har ingen läxa, så det gör det ju bättre! :) + Att vi bara har 2 skolveckor kvar till sportlovet! AWESOME!♥

Pussåkram å kramåpuss!

Btw.
När jag och lolo stekte hamburgare i lördags så fick jag brännmärken på min arm.. Jag vände på hennes kycklingburgare och när den föll ner så skvittrade det varmt smör på mig.. Nu har jag röda fläckar på höger arm! Mobbat! x( Haha!


Alla ♥-dag

GLAD ALLA ♥-DAG!
Jag som inte skulle blogga..?
Aja, tänkte bara lägga ut lite roade bilder på mig just nu! Hihi, ego!






Jag VET att jag får fina rynkor i pannan ibland!
Jag VET att ni älskar mitt "halsband" som jag gjorde på bilden!
Jag VET att min tröja som kommer från H&M är nice!
Jag VET att mina nya convisar är beautifuuuul!
Jag VET att jag alltid lägger ut mysko bilder på min fina (HOST) blogg!
Och jag VET att ni älskar mig!♥
(jag älskar er också förresten!)


Lolo blev också lite avis.. Hihi, TÖNT!♥
Lolo: heyyyy lover boy:]


Hihi, charmig pic<3


(a)

Emelie blev nog lite avis då jag skrev in emmas kommentar i förra inlägget, men inte hennes! (a) Så det här är enbart till dig, epa!

Maria Emelie, har du mens?


Jag älskar er också.

Jag fick en kommentar av emma för någon dag sen som sa att jag var ett mongo och att jag skulle uppdatera min blogg. Man känner sig väldigt älskad då man blir kallad mongo..
Aja. Problemet sitter i att jag verkligen inte har någon aning om vad jag ska skriva. Förut brydde jag mig inte, men sen kom jag på att det faktiskt sitter en person bakom en dator som faktiskt läser det som jag skriver. Så då borde jag ju liksom börja skriva någonting intressant och spännande, som är värt att läsa. Men nej. Ingenting intressant och spännande händer mig just nu. Det står så gott som still i mitt liv just nu, men egentligen så gör det mig ändå inte så mycket. Det är liksom bara att gilla läget och se fram emot sommaren istället!

Haha, jag tycker verkligen synd om er trogna läsare som tittar in på min blogg varje dag och ser samma tråkiga inlägg och samma tråkiga header!♥ Jag kan inte precis säga att EN NY HEADER ÄR PÅVÄG! För det är det verkligen inte!(a)

..Det här betyder självklart inte att jag har börjat blogga igen, MEN TA DET LUGNT! Det kanske smyger sig in ett litet inlägg här och där. Vem vet..?


Du kan va mongo..!

Gulligt spårad bild.

RSS 2.0