En blå liten mes.




Jag har ont i örat.

Jag har ont i örat. Det känns helt mysko, typ som jag har brutit det! Eller kanske inte precis brutit..(A)

Aja, idag har vi haft värsta chill-dagen! På hålet efter lunch for jag, emma och johanna till svenska hem och testade sängar! Denhär gången blev det en säng med inbyggd massage!♥ Haha, jag älskar möbelaffärer!=D
Sen gick vi tillbaka till skolan och hade NO, jag, anton och emma skulle löda ihop en byggsatts som vi hade gjort, det var kul, lite spännande sådär! :P
Efter det så blev det språk. En av dom bästa språklektioner jag haft! Vi körde en lek typ mer än halva lektionen, och mitt lag vann ju såklart!(A) Jag, Isak, Hanna och Isabell!=D


Världens sämsta bilder på våran byggsatts! Kanske lägger in en video på vad som hände, dessutom! Men inte nu!=)



Jag är usel på att uppdatera


Ibland får man faktiskt skryta..

Jag fick VG på tyskaprovet. JAG FICK VG PÅ TYSKAPROVET!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 POÄNG FRÅN MVG!!!!!!!!!!!!!!!
Inte dåligt när jag trodde att jag knappt skulle få det godkänt! Inte dåligt, inte dåligt!=D 124 av 146!

Aja, när jag kom hem fick jag veta att jag har UTVECKLINGSSAMTAL imorron..
På mentortiden, hade Katarina berättat att de första utvecklingssamtalen skulle börja imorron. Då kunde jag inte låta bli att tänka; "HAHA, synd för dom!(6)" Sen så är det väl självklart jag som har utvecklingssamtal då! ÅH! PLUS att vi måste hålla i dom själva!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NU
ska jag alltså FÖRBEREDA MITT UTVECKLINGSSAMTAL, sen göra engelskan och sen ska jag se Chuck! Han är bäst♥
Puss!


"You can not love life, 'till you live the life you love"


Deutsch

Jag hatar egentligen tyskan, men idag hade jag så himla skoj!♥ (♥Foki hjärta, puss på det!)
Vi skrattade typ helatiden, sen kluddade vi lite fint i våra böcker som vi sedan asgarvade åt. Jag och Emelie alltså! Jag tror de flesta tyckte att vi var lite störande=] Isak L var den enda som skrattade med oss! ;D


FAKTA:
MARIA THERESE BIRGIT STENLUND ÄR BLOND I HJÄRNAN. HERREGUD.

Puss

Fredags mys, typ

Så här ser jag ut nu, efter en kväll med Tea och Lolo. Haha. Det var tydligen tänkt att jag skulle bli ett spöke, med mjöl i håret, men HA! Då blev jag någon hippie-liknande 80-tals gumma! Det slutade med att Tea och Lolo också fick ett sånt hår!

Det ser inte lika kul ut nu, eftersom det blev blött när jag cyklade hem från Tea! ;)


Nu är jag trött och ska strax gå och sova. Haha, jag vill inte veta hur jag kommer se ut imorron..! Fast vi sprayade det alltid, så SÅ hemskt kommer det nog inte att bli!

Sov gott!<3


GAH!

Tänkte scanna in några gamla bilder till datorn, men den FUNKAR TYP INTE?! Bilderna blir typ blå/grön/gula, mysko! Någon som vet varför? Ska testa installera om den, inte för att jag tror att det kommer att funka, men!
Lägger in en annan bild istället! Alla mina nya bilder är på pappas dator, dethär var bara en lite random bild sådär, som jag visst hade laddat ner hit!

Just nu måste jag nog ta itu med svenskan som visst skulle vara inlämnad för längesen!
Och JUST DET! Vi fick veta hur matteprovet hade gått idag, det gick väl sådär. Jag hade gjort ETT slarvfel, som gjorde att jag fick ETT poäng från VG. Alltså, om jag hade kontroll räknat det, hade jag antagligen märkt att det saknades ett litet, litet sträck, en 1. DÅ SKULLE JAG HA FÅTT VG! Det ska ALLTID vara någonting sånt! Men, jag fick ju G+ iaf..!


RSS 2.0