HEJDÅ

Jag vet inte vad jag ska göra. Min ryggsäck är för liten, sovsäcken är för stor, det väger för mycket. INGENTING GÅR SOM JAG VILL JUST NU. Jag vet fan inte hur jag ska göra. Mamma sitter nu på golvet och packar min ryggsäck. Jag skiter i det. Jag orkar inte. Jag kanske borde hjälpa till. Men då slutar det med att jag skriker åt henne att gå därifrån. Jag är inge bra på att sammarbeta med min mor. Men om några timmar, 05.40, då måste allting vara klart, jag ska vara duschad och påklädd. Jag orkar inte dethär just nu. För några timmar sen, var jag hur pepp som helst! Jag måste sluta med att skjuta upp saker och ting. Dethär funkar inte.

Önska mig lycka till nu. Det behöver jag verkligen! Jag kommer att sitta uppe i fjällen och frysa, medans ni sitter i soffan och tittar på tv i ett varmt rum.
Det blir nog sista inlägget nu, kommer hem på fredag kväll någon gång. Så vi får se när jag lyckas uppdatera.

Ha en bra vecka.
Kram, Maria.

Uppdatering: Okej, allt löste sig tillslut. Nu är min ryggsäck packad och jag är duschad. Nu ska jag bara borsta tänderna, sen ska jag lägga mig. Alla som inte ska med, kan ju liksom smsa, eller ringa mig! Jag kommer att ha med kameran också, så jag hoppas på några bilder!
Puss och EN STOR kram!<3

Ema

HEJ!
Har just kommit hem från en promis med Ema (Ja, Ema)! Jag behövde verkligen komma ut. Känner att jag är på PMS-humör idag. Men mycket skratt och fina bilder blev det! Hon har lovat att skicka mig ALLA bilderna, så det kommer väl att dyka upp några bilder då! Jag kanske vågar lägga ut någonting vackert som Ema filmade förra gången vi var ute, vi får se! Den är väldigt vacker iaf!<3
Men hursomhelst! Vi gick typ en runda mot mobacken, men sen vände vi och gick till någon kossa vid en bondgård. Där tog vi lite finfina bilder, så att!

Imorron blir det bara att packa, packa, packa, packa, packa, packa, packa, inför fjällen. Har väldigt mycket kvar, men efter att ha pratat med Ema, så ligger jag nog ganska bra till iaf!(A) Det är ju bara 2 dagar kvar nu. Eller det är 33timmar kvar!

Ha det bra!
Kram och puss!

Orka rubrik.

Just nu sitter jag och dricker en blå monster och ser på Old school!=) Jag följde Anton på coop, han köpte godis och jag köpte pengar till mobilen. Sen fick jag en monster av honom, det kan man ju inte tacka nej till..! (A)
Jag är trött, men jag SKA se klart filmen. Monstern hjälper mig!=)

Kram!

Lagdag

Okej, jag är så sjukt trött, jag är så sjukt slut, jag är på så sjukt dåligt humör.
Hela jävla dagen har mitt lag, dvs blåa laget, sprungit omkring i elljusspåret. Eller nej, vi gick nästan aldrig på elljusspåret, vi gick bara på små stigar.
Det blir säkert värsta skoldagen i hela 8an. Tänk er att springa omkring i skogen med ett lag som dissar rumpa av en, med en fet väska, vanliga tennisskor och stuprörsjeans. INTE KUL. Kartan vi skulle följa sög! Det var en station längst ner i skogen vid travet, och nästa station var typ 1 mil längre upp. INTE KUL, INTE KUL! Så nu har jag ont i hela kroppen. Konstigt?
Efter for jag, min mor och Emma på stan och köpte lite mat och grejer till fjällen osv. Sen testade jag och Emma att laga mat på ett gasol kök. Maten funkade väl. Det var varken gott, eller äckligt, så! ;D
Nu ikväll har jag testat att packa min fjällen-väska, jag råkade dra sönder en grej, men nu är det fixat!
BARA 4 DAGAR KVAR!

Godnatt, kommer sova som en STOCK!

Pink lady

Igår färgade jag mitt hår (Eller Lolo färgade, men aja). Det blev rosa. Eller det kanske inte blev rosa-rosa, men det blev någon blandning mellan rosa, lila, röd och brun. Som tur var blev det bara så där min utväxt satt, så det syns inte så himla mycket. Men det var iaf tänkt att det skulle bli rött, "Ädel Mahogny" tror jag att färgen hette. Jag fick ganska många kommentarer om det idag på skolan iaf, endel frågade mig ärligt om det var meningen att det skulle bli så, endel tyckte typ synd om mig och endel sa att det blev coolt, eller snyggt. Jag vet inte om dom ljög eller talade sanning, men aja. Hur som helst. Lolo klippte mig litegrann igår också, men det syntes mycket bättre igår, jag tycker att det blev bra iaf! Klippningen alltså! ;D

Jag har iaf gått 8an i 3 dagar nu. Det känns väl sådär, lite blandade kännslor. Kul med själva vännerna och så, men jag hatar fortfarande skolan.

Nu ska jag snart få i mig lite mat, sen kommer förhoppningsvis Emma och Linus, så jag kan visa hur mitt fjällentält funkar!=) Bara 5 dagar kvar!
Kram och puss och hejdå.......!

Kommer kanske en bild på mitt "vackra" hår, vi får se om jag vill och orkar lägga ut! ;)

Inte kul.

Om 3 timmar sitter jag i ett rum på Sörböleskolan. Om 3 timmar är det 10 månader kvar tills nästa sommarlov. Om 3 timmar så börjar jag 8an. Inte kul.

Björn Rosenström

Denhär låten gör mig så himla glad. Jag vet inte varför, men så är det!=)

Björn Rosenström - Värdelös

Mitt sommarlov

Nu när det är sista dagen innan skolan börjar, tänkte jag sammanfatta mitt sommarlov.

Egentligen kunde jag ha gjort mitt sommarlov bättre än det blev, men jag är ändå glad över vad som har hänt och vad som inte har hänt!=) Det är ju såklart tråkigt att det har regnat så mycket den senaste tiden, men i början på lovet var det strålande sol.

3 absoluta höjdpunkter med mitt sommarlov:
Resan till Åre.
Veckan med Nikole.
Själva ledigheten.

Nya saker som jag har provat på:
Köra bil.
Köra traktor.
Köra moppe.
Zipline.
Forsränning.


Imorron börjar jag i 8an och det jag har upptäckt är att man måste välja skolan istället för livet för att lyckas, liksom. Det suger. Men det är ju typ så det är. 8an, det är ju nu allting börjar.
Det finns iaf en sak som jag verkligen ser fram emot under 8an och det är fjällen. Om en vecka blir det fjällen, sen finns det bara loven att se fram emot.

Jag vill sitta i kyrkan igen, höra kören sjunga olika sommarlåtar och känna en stor frihet.
Spola tillbaka till den dan jag gick ut ur kyrkan tillsammans med mina vänner, med ett långt sommarlov framför mig. Den dan jag höll på att dö av glädje för att äntligen ha gått ut 7an.
Ta mig tillbaka till skolavslutningen 2009.

BROKE!

Okej, nu har jag bestämt mig! Detdär med hästbutiken är fortfarande roligt, eftersom att hästkött heter ju liksom hamburgerkött, right?=)

Jag har varit helt pank väldigt länge nu, tills idag, då jag fick 300kr av Ann-Louise. Men efter en dag på stan så är jag HELT pank igen. Jag har bara en tjuga och några småpengar!(A) Jag köpte en tunika och 2 linnen från JC, men dom får ni inte se, för att jag ska ha det på första skoldan!=) Sen fick jag en röd munkjacka av min käre bror, i storleken large. Han har aldrig använt den, så!=)

Nu ikväll tror jag att jag ska ut och springa, måste gå in mina nya gympaskor..
Ha det!=)
Kram, Maria

=(

Jag har diskuterat mitt senaste inlägg med Linus, han sa att hamburgare är gjort av nötkött, dvs kor. Då blev jag ledsen. Så ni alla, har alltså gått runt och ljugit för mig?=( ;o Nu blir jag ju ledsen..! =(


Haha, tabbe!(A)

Jag har laggat runt lite på datorn nu ett tag efter någonting roligt.
Dethär var vad jag hittade! ;D Jag tycker att det är så himla kul!! xD
Ursäkta min humor, men... det är så himla kul!(A)

Marias bilder

Jag lovade ju er ett inlägg med massa bilder som jag gick och fotade igår, så varsågod. Hoppas det smakar!=D

Min fina kanin Minihopp var modell för mig!


Sen öppnade jag dörren till en gammal stuga där vi har massa gamla grejer!

Tapen är inte den finaste, inte gardinerna heller(A)




Ser ni vad dethär är? Jag tror det är en gräshoppa!(A)


Imorron vid 6 far pappa till Uppsala och kommer hem på Söndag kväll.
Jag vill så himla gärna följa med..!


En lite gladare Maria!(A)

Idag vill jag bara ta kameran och fota allting i min väg. Kanske kommer några bilder, vi får se=)

Igår var jag och min käre far på Team Sportia och kollade på en säck och ett par skor till fjällen. (Skorna ska jag kunna springa i också, dom är inte bara till fjällen.) Jag fick med mig en jättebra ryggsäck (sa dom iaf(A)), en röd en. Sen fick jag med mig ett par gympadojjer (stavaaarn?(A)) som inte var jättebra, men dom var typ skönast! ;D

Aja, asså, jag gillar parenteser(A)
Nu hoppar jag i duschen, sen hoppas jag på att få några bilder!
Kram, Maria.

Vem är jag?

"Vem fan är jag?"
Jag har hittat min stil, så nu måste jag ju hitta mig själv. Vad är jag bra på? Vad är min stora passion? Vem är jag? Är jag tjejen som är utanför? Är jag tjejen som är poppis? Är jag tjejen som bara finns? Eller är jag tjejen som sticker ut? Ärligt talat vet jag inte vem jag är. Jag måste hitta mig sjäv.

Om en vecka börjar jag i 8an, då börjar det på riktigt. Jag känner ingen pepp, men jag känner heller ingen ångest som jag brukar göra. Jag vet inte, det kanske kommer sen? Jag måste seriöst börja leva livet.
Nä, nu jävlar.

Ny header och design!

Så, nu har jag gjort en ny header och design, vad tycks?=D Bättre än förra?

Har varit och ätit på Tatung (eller vad det nu heter) jag älskar deras mat!(A) Idag testade jag en västerbottenostgratinerad fläskfilé med sparris och tomat + pommes! Gott, vare!=D

Aja, hare!=D
kram, Maria

Emelie

Jag sitter och värmer händerna nu, har cyklat hela vägen från Emelie Pålsson och hem, utan jacka, eller någonting sånt. Emelie fyllde byxmyndig idag, eller igår kan man ju faktist säga, GRATTIS! En vit vespa med gröna "fart ränder" på har hon fått!=D AVIS, eller vad?(A) Ja, jag, Emelie, Julia och Anna provkörde, men Tea ville typ inte för att det blev så kallt..(; Men vi hade iaf jättekul, vi beställde hem pizza, såg film, lyssnade när Anna spelade dragspel, vilket hon var väldigt duktig på...(?!) Tea och Julia färgade Annas hår och färgningen luktade typ snus! ;D
Helt enkelt, det var jätteroligt! Tack Emelie för en trevlig kväll, och grattis gumman!<3

Jag kanske snor några bilder av julia, ifall hon lägger upp några (A)
Puss och kram!
/Maria

Emma

Jag har just kommit hem efter att ha varit ute med Emma i 4h! Vi fettade oss och köpte 1 chipspåse och 2 MER=D Eller Emma köpte och bjöd mig(A)
Men iaf, vi hade typ asroligt och cyklade/gick till Alhem, eller var vi nu var, vid Korv Ivars alltså ;D
Vi var typ "fulla" men ändå. Jag är typ ofta "full" nu för tiden(?) men det är kul, mycket skratt!=D
Jag hade inte med kameran, men Emma hade det, vi får se om jag får några pics!=)

Ses imorron!
Kram, Maria

Söt bild på Emma från skolavslutningen

Hoppas!

Jag kanske ska få höjd månadspeng!(A) Jag ska typ få 500 istället för 200!=D
Plus att mamma typ ska skicka efter kläder ur någon katalog, så då blir min garderob större=]

Men aja, idag har jag iaf varit med Linus, han sa att han skulle lära mig att spela cs, jag ägde typ! Inte... Eller jag hade typ dödat 9 stycken och dött 17, eller?(A)

Emma ringde just (VA?! KAN DET VARA MÖJLIGT?(A)) Men vi ska iaf hyra film nu, så.
PUSSHEJ, leverpastej!


Maria=Rödhårig?

Jag är sjukt pepp på att färga mitt hår nu!
Seriöst, SKA jag göra det rött? SKULLE jag passa? Jag vill, men vågar jag?(A)

Asså, helt seriöst, jag gör det typ! Eller, jag vet inte.

Måla

Jag har just målat första varvet på mina tavelhyllor så nu ska jag låta det torka, vilket kommer att gå hyfsat fort eftersom solen ligger på nu!<3
Jag har bara fått färg på händerna och på ena underarmen, så det är jag stolt över!

Ser på Family Guy just nu, Chris har fått en finne, kul. Brian och Stewie är bäst!<3



Pallar inge mer, hej!

GLASSBILEN<3

Jag sitter och mumsar på en  från glassbilen, En SMACK! Dom är bäst<3
När jag har ätit upp den ska jag nog måla mina tavelhyllor röda!=D

Har ingenting att skiva, så.................!=(
PUSSHEJ, KRAM GODNATT=D

Anna&Tea

Nyss kom Tea och Anna förbi, Anna ville kolla lite på mina kläder som jag har rensat ut idag.
Nu ska dom hämta chips hos Anna, sen ska dom komma tillbaka och se My little pony, midnattsslottet hos mig=D Haha, jag älskar såna filmer<3

Ha en bra kväll,
kram, Maria.

Maggio

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, försökte ringa Emma men hon svarade inte=(
Borde iaf hoppa i duschen, sitter fortfarande i pyamas och klockan är 10 i 1, inte bra...(A)

Min bror har köpt nya högtalare och en bas, inte kul. Nu måste jag och alla mina grannar lyssna på hans otroligt dåliga musik. Tragist. Men jag försöker överrösta det med denhär låten!


Älskar låten=D

Ha en bra dag, kram Maria.
om någon har lust att göra något är det bara att ringa - 0768417932

Skönhet

R.I.P LG.
VÄLKOMMEN SAM!

Sitter vid nya datorn som mamma köpte idag! Nu slipper man vänta i 10minuter på att loggas in!<3

Ser ut så:

En Samsung R720

Godnatt, typ=D
Kram, Maria

OBS; KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!

I förrgår sovde jag, Emelie och Tea över i min kära lilla stuga. Det var jätteroligt!=D
Fast sen blev vi lite hyper-fulla och ringde till lite olika människor, och sa lite olika grejer...(A) Och vi ringde min kusin, Isak, han tyckte att vi var mysko, eller var det min andra kusin? Aja.
Men iaf, det var jätteroligt!

Här kommer bilderna jag lovade! :] - Men känsliga läsare varnas! ;o














Avslutar med 2 söta bilder på Emelie!=D

Det kanske är dags att äta min fina brunch nu, eller vad tycker ni? Klockan är 14:08.. (A)
Ha en bra dag!=D
Kram, Maria.

Btw, MÅSTE GÖRAS OM!=D


TRÖG, ELLER VAD?

Har väntat på att mina bilder från stugan ska ladda ner i............... EN TIMME SNART!
175 bilder... snart klart...
Men nej, bilderna kommer imorron, nu vill jag bara sova. Är så himla trött, fast jag sov riktigt länge inatt.

Skriver imorron när jag vaknar. Förhoppningsvis.
Godnatt, kram.

En blå banan

Rubriken har ingen betydelse.

Ikväll är det bestämt att jag, Tea och EmelieP ska sova i min stuga. Eller, vi lär väl inte sova så mycket, men!=)
Ska bli skojj eftersom jag inte har träffat Emelie på ett tag!
Vi far vid 4-tiden och innan dess blir det väl att vara ute och steka!=D Jag ska försöka städa burarna också, nu när jag inte har något för mig.

Skriver innan jag far,
hej hopp!

Slänger in en bild på något random!=)


Anka

Min dag i bilder=D









Godnatt och sov gott!
Kram, Maria.

Inköp

Igår var ju jag och Tea på stan, jag hittade 4 saker och jag tror jag slösade bort ca. 600kr! :]

Brun väska, Accent, 299kr.

T-shirt med tryck, Gina, 99kr.

Oversized linne (organic cotton), H&M, 99kr.

Bikini, Stadium, 99kr.

Sen lånade jag typ världens bästa film av Tea, MICKE OCH MOLLE!=D


Nu ska jag äta och ge kaninerna mat, sen vid 1-2 cyklar jag till stugan för att fira mormor som fyller 82år idag! GRATTIS!<3

Ha en bra dag i värmen,
kram, Maria!

Coolast i stan!

Nu kommer bilderna från idag! ;)

Jag vet att vi är coola=D







Mitt hår blev inte lite rött på den bilden! ;D

Imorron blir det stan med Tea,
sovgott!<3

En dag med Tea

HEJ!
Har varit med Tea idag, det var riktigt längesen, ska vara med henne imorron också tror jag!=)
Aja, vi gjorde typ ändå inte så himla mycket, låg ute på gräset, pratade och fotade, for till Sunnanåskolan, fotade lite mer, blåste såpbubblor osv..!=D
Dock(?) fick jag slut batteri till kameran, så det blev inga såpbubble-foton! ;)

Laddar ner bilderna när batteriet har laddat klart.
kram!

Falket idag

Nämen hej!
Idag har jag och Linus varit i Falket från typ 1 - 4. Simon, Filip och Viktor var också där, dom dissa mig! ;(
Sen när jag skulle cykla hem till kroken, tror jag att jag såg... JOHN WARG!? Jag visste inte säkert, men det såg precis ut som han! ;)

Nu är det 6st spyflugor i mitt rum, bara för att jag har haft fönstret öppet hela dan.
Ska försöka få ut dom igen,
kram!

Nu blir han säkert glad!

Bild bomb, igen!

Jag älskar att ta bilder här hos pappa, det finns så himla mycket att fota!=D

( Mina foppa är ju sååå intressanta! [= )







Ska strax göra mig i ordning för sängen, ska vända på dygnet nu när det är så nära skolan..
Men jag kommer typ ändå att lägga mig efter tolv ;D

Godnatt iaf!
kram.

GOOD MORNING

Jag har ont i axlarna sen igår då jag simmade som en tok, jag är trött för att jag knappt har sovit i natt, jag är slut för att det är så varmt. Så jag orkade verkligen inte fara på stan idag. Vad har jag gjort då?
Jag har tagit hand om mina 2 svartvita dvärgvädurer Pelle och Minihopp.
Sen la jag mig på studsmattan och läste.

Nu ska jag gå ut och gunga och leta upp något att ta kort på!
NEJ, nu ska jag tydligen fara och lämna tillbaka mina filmer som är lite sena,
HEJ!

HEJHOPP

Då kör vi bara egobilder här då..! Nog för att det bara var jag som hoppade, men.






Imorron cyklar jag ner till stan, tror jag, om jag orkar!
Kram, Maria!=D

Btw, Beatrice och Joakim som har varit i turkiet i 2 veckor har kommit hem nu. Jag känner mig verkligen som en vitlök.

Eld

Jag och min lilla storebrorsa Robert hade typ kul och eldade papper! =]
Eller jag hade kul och eldade papper när han kom och klagade på mitt sätt att tända tändstickor, så..
Kanske inte världens roligaste bilder, men men!

En liten låt som heter Yellow lemon-tree (A)




Ska till stugan och bada nu, tar med kameran också.
Kram, Maria!


Bild bomb!

Dom här bilderna har jag knäppt idag!=D
Se och... njut?



Svartvitt!=D



Äpple!=D


Vinbär!=D


Jordgubbe!=D


Fluga!=(


Sist men inte minst, världens sötaste varelse, och Pelle kallas han!=D


Ha en bra kväll!=D
Kram, Maria!


Skakisbakis ;(

Jag är helt skakis idag..
Det är hur jobbigt som helst, jag höll på att spilla äppeldricka när jag tog upp glaset för jag skaka så mke! ;D

Jag har bara ingen lust att blogga nu, see ya!
puss!

Ni får 2 söta bilder på min kusin Lina, från i torsdags (?) när vi sov i min husvagn.
Jag lekte papparazi.


RSS 2.0