see you later alligator

Ibland så blir min hand bara helt fucked up, som när jag gör tummen upp. Vad hände på den här bilden egentligen?

Heheheeeh..

Hur som haver! Det var alltså skolstart igår och jag har inte så mycket att säga om saken förutom att jag faktiskt har saknat fängelset en gnutta. Okej, jag kommer att ångra att jag skrev så om några veckor. Minst. Men nu känns det iaf bra att vara tillbaka. Har saknat allt och alla.

For förbi verkstan idag efter skolan och nämnade in moppen förresten. Det var ju på tiden! Den skulle egentligen in för 2 veckor sedan, men bättre sent än aldrig liksom. Vad har hänt med den då? Ja, det är den stora frågan. Vad har hänt med min älskling? Är den verkligen trasig eller är den bara allmänt lat? Eller är det kanske en 30-moppe? Nej, det är en EU-moppe, den går bara lika fort som en 30-moppe. Inget konstigt med det! Fast jo. Okej, nu sätter jag punkt här innan jag börjar babbla allt för mycket. Måste leta reda på busskortet..


Cops

Var på stan idag och såg en kille bli arresterad. Jag var inte där i början så jag vet inte riktigt vad han hade gjort, men några i publiken viskade om att han hade kastat flaskor och kläder. Hursomhelst så såg han inte riktigt nykter ut.

Förresten, inlägget nedanför är skrivet av GangsterLolo. För er som inte fattar det.

/maria

Lovisa är min bästavän för att hon är bäst, fast hennes blogg suger.

RSS 2.0