Prao

Första dagen på praoen, och jag kan säga att jag kommer att trivas bland pälsdjuren. Men det känns som att vi har lite för lite att göra. Fast det kanske beror på att vi faktiskt är 3st som praoar där! (På Nordh's zoo, för er som inte vet)

Förresten! I fredags, då 6orna bjöd blå laget på tårta, hittade jag en SKRUV i min tårtbit! Haha, någon av 6orna måste ha en skruv lös!=D (Skämt från Emma)

Förresten igen! Jag har färgat håret.

Det kallas stolthet (och lite skryt)

FULL POTT PÅ ENGELSKA PROVET! VAD SÄGER NI NU DÅ? VAVAVAVA?

Skull

Idag kände jag på en död snubbes kranium. Det var lite läskigt. Några av hans tänder satt också kvar, men dom var inte så hela.


Every day is a happy day

Om det var fredag igår... hur fan kan det då vara måndag i morgon?!

ÄNTLIGEN FÅR VI LITE SOL! Och jag känner mig extra vårig (inte vårtig, som jag först råkade skriva) idag i mina nya kläder! WOW! Jag gissar att intresseklubben antecknar som om det vore på liv och död just nu! Har jag rätt? Nä, trodde inte det heller!=D
Men idag har jag iaf tagit massvis med webcam egopics... inte riktigt likt mig, men haha, det var fan i mig kul!

Typ så här kul:



OMG, EN NORMAL BILD!

Jeanstights från Cubus, tee från Gina.. Om ni ville veta altså.


Nu är hennes tunga blå igen..

(eller ska det vara svart?)

Iaf så ljög jag när jag skrev att jag skulle höra av mig på måndag med text och bild. För det första så är det tydligen torsdag just nu och för det andra så har jag inte ens EN bild att visa er. Fast där ljög jag igen, för jag har faktiskt en bild. Dock inte från vittjåkk, utan från långträsk och den bilden visar en stor buss. Men inte vilken buss som helst, utan en hippiebuss! Den heter Ferdinand. Och den är söt. Ungefär så här söt:


Även om kvallan suger och man ser ingenting, så får den ändå ta mig fan duga!

Förresten, bussen som jag skulle ta till Arvidsjaur i söndags kom aldrig, fast än det hade stått tydligt att den skulle gå kl. 10. Men då fick pappa skjutsa mig ist!
Vittjåkk var super, det var varmt, soligt och backarna var jättesköna! Trevligt var det!

Gladgubbe

Dessutom (om ni inte redan har märkt det, vilket jag hoppas att ni har) så har jag en ny och tillfällig header! Den är gjord i paint(A). Eller inte texten, för den hedde jag dit på ett annat place!

Jag är trött. Fast jag är inte trött så att jag vill sova. Klockan är 3 på natten, eller det kanske är morgon nu föresten..

Upp som en sol, ner som en pannkaka

Imorron kl. 10 sitter jag på en buss till Arvidsjaur. Där ska Agneta, Lina och Linas tremening Kattis hämta upp mig, och sen far vi vidare till Vittjåkk för att åka slalom!=D Tagga!

Hör av mig på måndag med text och bild!
PUSS


TABBE:
Klockan är 01:38, jag och Lolo sitter på en madrass och pratar. Lolo tar upp mobilen, kollar på klockan och säger (oseriöst):
"Åh, klockan är 13:38.."
Då utbrister jag (helt seriöst):
"NEJ! Vi missade 13:37!!"

Prayin' to a god that I don´t believe in

PÅSKLOV.

Äntligen! En hel veckas lov, att inte göra någonting på! Hur skönt är inte det?!=D Haha, nej, Lolo ska typ tvinga mig att vara med henne hela veckan, för att alla ska bort någonstans, förutom jag och hon. Typ. Fast det blir nog bra!=D

Gammal bild från typ förra året, med min digitalkamera!


JUST JA!

Jag hade ju tänkt att skriva ett litet skämt som Lolo drog för ett tag sen då vi var på väg hem från coop! (onödigt vetande, men ändå) Här kommer det!:

Lolo: Gissa vad jag ska äta idag!?
Jag: Jag vet inte, vad ska du äta?
Lolo: Leverbiff!
Jag: Leverbiff?
Lolo: NEJ, DEN ÄR DÖD!

RSS 2.0